JGC55

 

Welkom bij JGC55

 

Wij zijn een netwerkorganisatie met een passie voor efficiency(lean), ontwikkeling en organiseren.

Wij hebben een ruime ervaring in lean implementaties bij non-profit organisaties en dit zowel in proces,lijn als projectorganisaties. Wij gebruiken moderne technieken uit verschillende sectoren en maken veel gebruik van visuele ondersteuning.

Wij zijn gespecialiseerd in de verschillende lean instrumenten, en inrichting van de sturing waardoor we uitstekend in staat zijn om management te faciliteren. Door gebruik te maken van nieuwe, moderne ontwikkelmethoden vergroten wij de effectiviteit en lukt het ons om veranderingen duurzaam te verankeren. Wij delen onze kennis en kunde graag met anderen. Niet via ingewikkelde langdurige opleidingsprogramma's maar met korte interactieve modules.  

16 modules hebben wij ontwikkeld, die stuk voor stuk een bouwsteen in uw veranderopgave zijn. Korte, interactieve ervaringen die u de handvaten geeft om zelf verder te bouwen. Uiteraard zijn wij beschikbaar voor coaching en advies, waarbij onze aanpak gericht is op het vergroten van uw zelfredzaamheid. 

Nieuwsgierig naar wat wij te bieden hebben of heeft u interesse in een van onze modules, laat dan een bericht achter via het contactformulier en wij nemen spoedig contact met u op.